Acesta este cel mai nou si mai inteligent sistem de tratare a pielii. Colectează imagini si detalii ale pielii fetei printr-o camera de zece milioane de pixeli, de înaltă rezoluție, combinata cu tehnologia de imagistica cu trei spectre. Dispozitivul are inteligenta artificiala care face diagnosticare si analiza inteligenta. Utilizează contoare fine si software precis pentru a detecta problemele pielii si, in funcție de rezultatele diagnosticului, care pot fi salvate intr-un program privat personalizat, sunt emise recomandări pentru produse profesionale si îngrijirea pielii.

Funcții:

Dermoabraziune cu apa: Curata pielea, exfoliază, curata porii.
Nano spray de oxigen: Hidratează si întinerește pielea.
Spatula cu ultrasunete: Curata in profunzime, îndepărtează celulele moarte.
Duza cu ultrasunete: Stimulează micro circulația, întinerește pielea.
Frecventa radio: Strânge, ridica pielea si conturează fata.
Crioterapie: Răcorește si calmează pielea după proceduri, sigilează ingredientele active.
Skin Analyzer: analizează pielea si problemele acesteia.

Principiul de funcționare:

Dermoabraziune cu apa. Acesta este un sistem inovator pentru curățarea profunda, netezirea si regenerarea pielii. Acest sistem inovator înlocuiește complet tehnicile de curățare mecanica utilizate pana acum. Dermabraziunea cu apa exfoliază pielea, o curata profund de impurități si o hrănește prin aplicarea unor soluții special dezvoltate. Dermabraziunea cu apa este un sistem integrat dezvoltat folosind noua tehnologie revoluționară Vortex. Pentru fiecare procedura se folosește o duza specifica, care produce un vid controlat. Toate componentele funcționează sincronizate. Procedura lustruiește pielea cu ajutorul diferitelor produse lichide care pătrund adânc, datorita fluxului de apa si a modului de vid. Aceasta metoda hidratează complet pielea. Face tratamentul mai eficient si mai profesionist. Cu toate acestea, pe lângă curățarea fetei, Dermabraziunea cu apa poate fi utilizata si pentru îndepărtarea ridurilor, petelor de pigment si arsurilor solare. Procedura se face o data pe luna pentru curățarea de baza a fetei de puncte negre si comedoane.

Avantaje:

– Ideal pentru pielea normala;
– Ideal pentru tenuri sensibile, acnee, coșuri etc;
– Sprijină pătrunderea in profunzime a ingredientelor utile;
– Curata perfect pielea, datorita produselor complet naturale;
– Folosește un sistem de purificare a apei;
– Absolut sigur;
– Curățare profunda, îndepărtarea stratului cornos, procedura minim invaziva;
– Hidratează pielea in profunzime;
– Îmbunătățește tenul, micșorează porii, netezește pielea.

Nano spray de oxigen

Tehnologia dispozitivului dispersează lichidele in molecule cu dimensiuni de ordinul micronilor, creează anioni care pot fi absorbiți de piele.
Mărimea porilor pielii delicate a fetei unei femei este de la 50 la 70 microni. Acest aparat poate fi capabil sa disperseze lichidul sau serul umplut in recipient in particule de 7 pana la 9 microni, mult mai mici decât dimensiunea porilor. Prin urmare, ingredientele active pot fi absorbite de piele mult mai ușor. Terapia cu oxigen / dus cu oxigen – saturează pielea pana la cele mai adânci straturi cu oxigen. Servește ca vehicul pentru ingredientele active care sunt absorbite in profunzime.
Numai utilizarea produselor anti îmbătrânire si altele, nu este suficient, deoarece in combinație cu un spray cu oxigen se obțin rezultate semnificativ mai bune. Îmbogățirea oxigenului sporește efectul produselor si reda elasticitatea pielii. Astfel, este profund hidratat de un spray de micro-nano particule, ridurile si petele de pigment sunt reduse. Pielea devine strălucitoare, alba si neteda, mult mai ferma, porii se micșorează, procesele de regenerare se intensifica;

Spatula cu ultrasunete

Spatula cu ultrasunete este una dintre cele mai populare proceduri hardware in rândul cosmeticienilor printre numeroasele aparate cosmetice. Transforma vibrațiile electrice de la 24.000 de ori pe secunda la vibrațiile mecanice de mii de ori pe secunda. Masează pielea, precum si curata si introduce ingrediente active.

Duza cu ultrasunete

In funcție de scopul terapiei clientului, utilizați ultrasunete cu extracte adecvate si seruri hrănitoare pentru a le livra adânc in piele, pentru a fi complet absorbiți pentru a obține cel mai bun efect cosmetic.

Ridicarea frecventei radio

Funcția RF: Încălzirea profunda a spectrului de frecvente radio afectează țesutul cu răspunsul biologic la polarizare si mobilitatea ionilor încărcați pozitiv si negativ, ceea ce determina coliziunea moleculelor intre ele, astfel încât bioenergia este eliberata. Acest lucru încălzește pielea in profunzime, stimulează producția de colagen, determina contracții imediate pentru a compensa pierderea colagenului atrofiat si restructurează țesutul pielii si, in cele din urma, îl întărește. Alte efecte sunt: îndepărtarea ridurilor, restabilirea elasticității si strălucirii pielii.

Duza pentru crioterapie

Micșorează porii, calmează pielea, strânge pielea, îndepărtează ridurile, stimulează producția de colagen, elimina roșeața si sensibilitatea, precum si cearcănele si pungile de sub ochi.

Analizor de piele

Primul pas pentru orice terapie. Datorita analizorului de piele, se evaluează tipul de piele, fiecare defect al pielii este observat in detaliu pentru a oferi cea mai adecvata soluție la fiecare problema. Analizorul de piele este folosit pentru a testa pielea întregii fete (frunte, coltul ochiului, obraz, nas, coltul gurii si bărbie). După apăsarea butonului „Analiza”, software-ul specializat efectuează o analiza detaliata a pielii. De asemenea, mărirea fotografiei, o analiza fina a unor probleme precum: riduri, pori, pete, umflături, puncte negre, hidratare, acnee, sensibilitate si altele.

Parametrii tehnici

Parametri Tehnici:
Vacuum: 700 mmHg.
Control extern: ecran tactil si buton pe maner.
RF auriu: reacție rapida multipolara.
Electroforeza: 1 Mhz.
Ecografie: 1 Mhz.
Crioterapie: răcire cu apa si răcire cu aer.
Spatula cu ultrasunete: 25 Khz.
Mezoterapie cu oxigen: 2000 mmHg.
Ecran: ecran tactil de 10,01 ”.
Tensiune: 110 – 240V. 50 – 60Hz. 100AV.

Scroll to Top