Arunca Pernă Acoperă Pernă de Crăciun Și Lenjerie de Bumbac a Pernei Festive, Vesel, Roșu Serie Fulg de nea 1* 1buc

23.29lei 15.85lei

L
M
S
Sku: d139669
Categorie: Home & Garden

Caracteristică:

*100% de brand nou și de înaltă calitate.

* Crăciun fețe de pernă sunt realizate din selectate de înaltă calitate naturale de bumbac, care este super moale, respirabil și texturate.Această pernă acoperă, se simte foarte moale și natural atunci când te atingi de ea; și este prietenos cu pielea.Ușor să aibă grijă și în condiții de Siguranță pentru mașina de spălat în mai mică temp apa,fara decolorare,nu mingea.

* Crăciun perne set contine diferite clasic de Crăciun modele, cum ar fi pomul de Crăciun și fulg de nea .Aceste minunate stiluri de pictură de craciun perna acoperi va aduce o mai bună atmosferă de Crăciun.Stilul clasic de craciun perna perne va face cu siguranta dvs. de familie și prieteni ca el.

* Decor Perfect pentru camera de zi,Canapea, Canapea, scaun, bancheta, grădină, dormitor, sala de mese, loc de joacă, acasă, în aer liber etbed și mașină ect.Cadoul Ideal pentru Crăciun și de vacanță de anul nou.

Caietul de sarcini:

*Material: Bumbac și lenjerie de pat

*Culoare: așa cum se arată

*Dimensiuni: 18 x 18 inch / 45 x 45 cm

Conținutul Pachetului:

1 x Pernă Acoperă(Fără Pernă)

Note:

1. Din cauza mai multor factori (cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea de lumina), culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Te rog, permite ca datele să aibă o ușoară abatere în manualul de măsurare.

  • Material - Alte
  • Ocazie - De crăciun
  • Model - NICI unul
  • Numărul De Model - acoperă pernă
  • Origine - China Continentală
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare