Noi De Craciun Tipărite Placemat Desene Animate Mos Craciun Petrecere De Familie Decor De Anul Nou Izolat Fata De Masa De Bucatarie Accesorii

16.55lei 11.57lei

L
M
S
Sku: d140137
Categorie: Home & Garden

Descriere:

1.Crăciun Placemats Material: Realizate din tesatura de înaltă calitate.Dispunând de festival elemente, model cu o culoare vibrantă, ele sunt perfecte pentru cina de Craciun decoratiuni de masă, aduce cu ușurință un cald și nostalgic atmosferă de Crăciun la casa ta.

2.Potrivit pentru cele mai multe dimensiuni de mese, se poate face masa mai apetisant, ține, de asemenea, masa de grăsime, pete, etc.

3.Rezistente la căldură de Crăciun fețe de Masă: grosime Moderată, ușor să se spele, ștergeți ușor cu o cârpă umedă și uscați cu aer.Nici o decolorare de culoare și nu în scădere, durabil și refolosibile, le puteți aplica pentru o perioadă lungă de timp.

4.Pe scară largă de Utilizare: decor Mare pentru diverse locuri și ocazii, cum ar fi masa, petrecere, activități de afaceri, restaurante, hoteluri, gradini, bucatarie, sala de mese și mai multe locuri de interior și exterior, de asemenea, potrivite pentru nunta, petrecere de aniversare, petrecere, Craciun, ziua Recunoștinței, familia adunare de partid.

5.De asemenea, un cald cadou de Crăciun pentru prietenii tăi, stil unic de a actualiza orice spațiu cu un aspect nou, proaspăt, sigur de a impresiona oaspeții și prietenii.

Caietul de sarcini:

Nou și de înaltă calitate

Material: poliester

Dimensiune: 42*34CM

Culoare: așa cum se arată

Pachetul Inclus: 1PCS

Notă:

Ca de computere diferite de afișare diferite culori, vă mulțumesc pentru înțelegere, real produs de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

  • Material - Bumbac Poliester
  • Origine - China Continentală
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare