12V Inteligent Reflux Pompa de 70W Micro Pompa

140.60lei 130.75lei

L
M
S
Sku: d147149
Tag-uri: reflux difuzor, medicamente de reflux, priza de reflux, frigider reflux, reflux ceasuri, sticle de reflux, reflux perne adulți, reflux câine pătură, perna hernie de reflux, inel de reflux.

principiul și caracteristicile micro DC pompa cu membrana:

micro electric pompa de diafragma folosește un micro motor de curent continuu (General tensiune de 5V, 12V, 24V, 48V, 60V motor) este folosit ca putere dispozitiv de conducere de a conduce interne mecanice cu excentric dispozitiv excentric de mișcare, și excentric motion drive-uri interne diafragma pentru a face mișcare alternativă.Asa ca pentru a comprima aerul din camera pompei cu volum fix (atunci când compresie, aerul de evacuare este închisă, și de evacuare a aerului este deschis pentru a forma micro presiune pozitivă), intindere (cand compresie, aerul de evacuare este închisă, și de evacuare a aerului este deschis pentru a forma presiunii negative), O diferență de presiune este generat între pompare port al pompei și presiunea atmosferică exterioară.Sub acțiunea diferenței de presiune, lichidul de presiune (aspirație) este pus în carterul pompei, și apoi evacuate de drenaj port.

comutator de presiune tip micro electric pompa de diafragma principiul de funcționare:

1. Pompa de apa a auto-aspirație funcție

2. Cu propria sa presiune comutator de protecție, se poate opri în mod automat de protecție atunci când este supra-tensiune, până când presiunea este mai mică decât pragul, acesta va reporni automat;

3. Uscat de transfer într-un timp scurt (nu mai mult de 30 de minute);

4. Instalare convenabil, manopera rafinat, volum mic, lumină greutate, de mare debit, presiune ridicată și performanță stabilă.

5. Servicii de lichid: lichid, fără ulei, puternic coroziune, non-acid puternic alcalin puternic și particule solide;

6. Instala într-un loc uscat și ventilat poziție; pompa De apă nu poate fi pus în apă la locul de muncă;

7. Aplicare: pompa de presiune pentru pulverizator, spray dispozitiv de curățare cu debit mic și presiune mare; sistem de purificare a Apei cu debit mic, filtru, chimice de dozare și lichide plus; Transferul, distribuirea și completarea unor mici debitul de alimentare cu lichid;

I. Produsul articol:

Bojin a pompei de apă este utilizat pe scară largă, în general, echipamente industriale, echipamente medicale, echipamente chimice, nave, băuturi, covor si podea de curățare, de purificare a apei și de tratare a apei echipamente, vehicule de curățare, spray agricole, conducta de presiune crește, aer condiționat curățare și răcirii, cărbune, industria metalurgică, etc.

parametri generali:

1. Electric presiune: 12/24V/48VDC

2, temperatura de mediu: 0 ℃-60 ℃

3. De admisie și de evacuare dimensiuni: țeavă filet 10mm/mufă dreaptă 10mm

4. General dimensiuni: 165 × 100 × 62mm

5. Utilizarea curentă: 6A

6. Fluxul poate fi reglat de la 0,1 la 4 litri pe minut, în funcție de cerințele diferite, protecția presiunea poate fi reglată de la 75PSI(4kg)-130PSI(9.0 kg) în funcție de cerințele diferite

7. Protecție presiune: presiune, comutator de oprire de protecție sau de reflux de limitare a presiunii de protecție

8. Modul de lucru: intermitent de lucru (timp de lucru continuu variază sub diferite presiuni de lucru)

9. Suportul folosit: apă sau apă solvent pH 5 -- 8

10. Durata de viață: Peste-de ore de muncă

* Toate datele sunt rezultatele testului de apă curată mediu.

Care este diferența între reflux pompa de apă și comutatorul de presiune pompa de apa?

caracteristicile comutator de presiune tip: în cazul în care priza de apă este oprit, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă automat și motorul se va opri.După priza de apă este pornit, acesta va fi pornit automat și motorul va rula.Există cerințe stricte cu privire la dimensiunea de pulverizare a apei gaură, în caz contrar aparatul pompa nu poate funcționa în mod normal, sau chiar deteriorarea motorului sau a pompei de apă.

Domeniul de aplicare: masina de spalat, pulverizator, solar de alimentare cu apă, de la distanță de control automat de apă de transport, prin alte echipamente auxiliare pentru a realiza controlul automat de aducțiune a apei și de cut-off, nevoie frecventă de a comuta și au nevoie de economisire a energiei și cu alte ocazii.

Tipul de retur caracteristici:: pompa de apă are propriile sale de reducere a presiunii preaplin circuit dispozitiv.Atunci când priza de apă este închis și sigilat, lichidul din pompa de apă începe să decomprima automat și să se întoarcă, și presiunea în conducta de apă nu va crește și nu va suprima explozia de la conducta de apă.

în general, reflux tip, există mai multe pulverizator tipuri, și comutatoare de presiune sunt utilizate în general pe masini de masini de spalat.Uita-te la situația ta și alege propriul pompa de apa.

  • DIY Consumabile - ELECTRICE
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare