Livrare gratuita Portabil LLLT Rece low level laser echipamente de terapie pentru scalp masaj pierderea parului pieptene cu laser fisioterapia 2017 Nou

275.58lei 237.00lei

L
M
S
Sku: d153033
Tag-uri: lllt 655 de păr, terapia luxxor păr, terapia maska de păr, low puf de păr, acupunctura cu laser aparate, peruca barbati scăzut de păr, nivel laser mic, laser albastru de păr, m8 xiaomi păr, xiaomi praf de par.

Livrare gratuita Portabil LLLT Rece low level laser echipamente de terapie pentru scalp masaj pierderea parului pieptene cu laser fisioterapia 2017 Nou 1. 650nm lumina laser de îngrijire a părului, pieptene stimulează metabolismul și creșterea părului prin laser de frecvență joasă activarea foliculilor de par.Consum redus de energie cu laser are o anumită culoare, care este coerente, monocromatice și capabil să se concentreze pe un singur loc cu lungime de undă comprimat de lumină roșie electromagnetice laser în subzero temperatura. 2. Diferit de laser de mare de energie care poate reduce țesutul subcutanat și pentru a genera caldura, consum redus de energie cu laser nu va genera căldură sau photoelectricity, în timp ce încă mai pot pătrunde în piele.Prin urmare, este mai sigur, inofensiv și nu va provoca nici un efect secundar. 3. Se hraneste parul cu lumină plină de nutrienți și de a face mai lucios. 4. Laser accelerează circulația sângelui și promovează metabolismul: se poate crește frunte circulația sângelui până la 20 la 30 la sută, iar capul de 40 până la 60 la sută.Ca o consecință, oxigen și nutrienți pot fi livrate la foliculii de par în mod eficient și, astfel, a preveni pierderea parului. 5. Stimuleaza foliculii de par: acesta funcționează bine pe stimularea foliculilor de par si face 83% din cei sub hibernare activ din nou, în scopul de a reduce pierderea parului si face parul sa creasca din nou. 6. Producția de petrol regulament: peste producția de petrol cauzate de glanda sebacee tumidness este, de asemenea, un motiv pentru pierderea parului.DHT în ulei se va micsora foliculii de par si chiar se ofilesc ei și în cele din urmă se termină cu pierderea parului.Acest dispozitiv poate înguste glanda sebacee si reduce producția de petrol și de a îmbunătăți astfel caderea parului. 7. Promovează sănătatea scalpului și a părului de calitate: iluminare foliculii de par poate accelera cresterea parului și de a consolida sale tautness, grosimea și elasticitatea.

FAZELE DIN CICLUL DE CRESTERE A PARULUI

Ciclul de crestere a parului este format din trei faze: Creștere (Anagen), de Repaus (Telogen) și de Tranziție (Catagen).Imaginile de mai sus ilustrează diferitele state ale ciclului.La un moment dat, 10-20% din păr este în Catagen sau faza de Telogen așteaptă să fie vărsat și înlocuit cu un activ parului Anagen (similar cu modul în care un dinte copil este împins de un dinte permanent).Pieptene cu Laser, energizeaza si stimuleaza foliculii de par, în Catagen (de tranziție) și Telogenă (de repaus) faze provocând un nou Anagen par a fi format.CICLUL DE CRESTERE A PARULUI

Pieptene cu Laser oferă energie pentru un par mai sanatos foliculostimulant mai rapidă creștere a părului și stimulează rădăcina pentru a produce un nou sănătos foliculului de par.Pieptene cu Laser ajută pentru a inversa procesul de miniturization și stimulează creșterea mai dens, mai bogat, mai sanatos parului.În Faza de Creștere sau Faza de Anagen, fiecare fir de par creste cu aproximativ un centimetru (1/2 inch) pe lună, pentru o perioadă de la 2 la 8 ani.Laser Combhelps prin furnizarea de energie pentru procesul de creștere a părului, astfel, produce mai sanatos, mai plin de păr.În Faza de Repaus sau Faza de Telogen, părul se oprește în creștere și se bazează' pentru 2 până la 4 luni și în cele din urmă cade.La Pieptene cu Laser ajută prin stimularea re-cresterea de noi păr.Numit Păr Vellus (lumină, culoare, scurt, fin puf de păr), la Pieptene cu Laser ajută aceste fire de păr fin, stimulându-i să crească în mai groase, mai matur păr.Rădăcina este mort și nu poate fi ajutat.

Pachet:

Gazda machineX 1

Adaptor De Alimentare X 1

manual X 1

  • Material - Abs
  • Nume De Brand - fengxingtimely
  • Tip De Element - Bretele Și Sprijină
  • Numărul De Model - KD-3326
  • Efect - Eliberarea De Durere, De Boală
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare