1 Buc Incubator Eggtester Ou Test Lanterna 9 LED Ou examinarea contra luminii Lămpii Rece Incubare Echipamente Avicole de Incubație Instrument

14.36lei 8.60lei

L
M
S
Sku: d133772
Categorie: Home & Garden
Tag-uri: tava de ou de reptilă, unelte agricole, iaurt incubator, incubator automat cu motor, sistemul incubator, 500 ohm rezistor de 500 buc, logou umidificator incubator, incubator48 ou, pălărie de păsări de curte, mgb piese auto.

1 Buc Incubator Eggtester Ou Test Lanterna 9 LED Ou examinarea contra luminii Lămpii Rece Incubare Echipamente Avicole de Incubație Instrument

Puncte: 1、de Înaltă Materiale de calitate: LED Lumina de Ou Candler Tester este fabricat din materiale de înaltă calitate, care este sigur si durabil, cu butoane, care sunt ușor de a deschide și închide.Greutate redusa, compact și de dimensiuni reduse, ușor de utilizat.Alimentat de 3 baterii AAA (nu sunt incluse), greutate redusa, compact și portabil, ușor de utilizat.

2、Lumina Rece de Iluminat cu Led: becuri Conventionale poate provoca ouă pentru a supraîncălzi în timpul procesului de testare.Acest profesionist Ou examinarea contra luminii Lămpii protejează mai bine de incubație viața de ouă.Acest candler oferă rece și puternică de lumină, nici căldură daune la embrion, fara zgarieturi coji de ouă.

3、Un Cald Surpriza: se Prepară unele gadget-uri sub formă de cadouri pentru prietenii tăi, membrii familiei, rude, și altele pe zile de naștere, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, și alte ocns.Oul nostru Candler Tester este un mare cadou pentru familie și prieteni.

4、Largă de Aplicații: Ou examinarea contra luminii Lămpii este mare pentru ouă, ouă de prepeliță, ouă de rață, ouă porumbei, etc. De înaltă rezistență ou suport lumanare controlează dezvoltarea ovulului și ajută pentru a observa creșterea ovulul fecundat.Acesta este un instrument de mare de învățare.

5、vă faceți Griji-Free de Cumpărături: serviciul Clienți este prioritatea noastră.Dacă nu vă place produsele noastre în termen de 30 de zile de la cumpărare, vă vom rambursa în întregime.Dacă pentru orice motiv nu sunt complet mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un email și vom face noastre de mare pentru a vă oferi servicii corespunzătoare cât mai curând posibil.

Descriere:

O calitate sfeșnic pentru a verifica dacă ouăle sunt fecundate sau în creștere.Ușor de manevrat: rapid și în condiții de siguranță extrem de simplu și destul de luminos de intensitate Mare ou de lumina lumânărilor pentru monitorizarea ou de dezvoltare Ou lumina lumânărilor oferă rece și lumină puternică, fără a provoca daune de căldură la embrion, ideal pentru monitorizarea ou de dezvoltare Acoperă totul, de la mare, ouă de rață pentru întreprinderile mici oua de prepelita.

Caracteristică:

1.Instrumente de învățare: Copiii pot viziona ouă și să învețe despre începutul și creșterea de viață.Este o mare instrument de învățare.

2.Versatil: Folosit pentru a verifica dacă ouăle sunt fertilizate sau în creștere.Dezvoltarea de embrioni din ouă pot fi observate în mod clar, care poate fi folosit nu numai în reproducere acasă, dar, de asemenea, în ferme.

3.Operare simplă: alimentat de 3 baterii AAA (nu sunt incluse), greutate de lumină, structură compactă, ușor de transportat, ușor de utilizat.Simplu de utilizat, rapid și în condiții de siguranță, extrem de simplu și luminos.

4.Materiale de înaltă Calitate: LED Lumina de Ou Candler este fabricat din aliaj de aluminiu, de înaltă rezistență, nu ușor de a deteriora.Sunt 9 de înaltă luminozitate LED-uri margele si un ou de bază pentru concentrarea luminii.

5.Lampa Led: high lumen lumina rece LED lampă are 9 margele lampa, care poate ilumina bine albusurile, fără a afecta embrionul din ou, astfel încât să puteți observa clar o schimbare a vieții în ou și procesul de creștere de viață.

Caietul de sarcini:

Nume: Ou Examinarea Contra Luminii Lămpii

Culoare: Ca imagine afișată

Material: Plastic + aluminiu aliaj

Capacitate baterie: 3 baterii AA (nu sunt incluse)

Dimensiuni: 103 mm * 37 mm * 37 mm / 3.93 inch * 1.45 inch * 1.45 inch

Lista De Ambalare:

Ou examinarea contra luminii Lămpii * 1BUC

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

  • Origine - China Continentală
  • Tip - Animale De Ferma
  • Suport - Dropshipping/En-Gros
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare