6pcs Barbati Femei Unisex Negru Ondulat Clip de Păr Capul Hoop Bandă Sport Bentita Hairband Moda de Metal Simplu Cerc Păr Accesorii

39.97lei

L
M
S
Sku: d141786
Tag-uri: dyi banda de păr, spira banda de păr, puris banda de păr, diadema banda de păr, foodable banda de păr, corean banda de păr, banda de păr de sex feminin sport, musetel banda de păr, grefa de banda de păr, culege banda de păr.

Puncte:

1、1. Ușor și ușor de utilizat.Potrivit pentru parul drept, parul cret si ondulat parul, special concepute pentru utilizarea de zi cu zi.

2、2. Elegant bentita ca accesoriu de par este un excelent cadou pentru bărbați și femei.Poate fi folosit pentru sporturi în aer liber, hair styling și de curățare facial în viața de zi cu zi.Acesta este utilizat pentru baie, masina de spalat, sport, munca, etc.

3、3. Realizat din metal, hairband nu este ușor să se deformeze, și este puternic și durabil.

4、4. Există un inel de siguranță la capăt de bandă pentru a preveni păr sau scalp prejudiciu.

5、5. 8 forme diferite pot satisface nevoile dumneavoastra diferite.Potrivit pentru bărbați și femei sau copii; puteți crea o coafura elegant pentru părul tău în câteva secunde.

Caracteristici:

1. Ușor și ușor de utilizat.Potrivit pentru parul drept, parul cret si ondulat parul, special concepute pentru utilizarea de zi cu zi.

2. Elegant bentita ca accesoriu de par este un excelent cadou pentru bărbați și femei.Poate fi folosit pentru sporturi în aer liber, hair styling și de curățare facial în viața de zi cu zi.Acesta este utilizat pentru baie, masina de spalat, sport, munca, etc.

3. Realizat din metal, hairband nu este ușor să se deformeze, și este puternic și durabil.

4. Există un inel de siguranță la capăt de bandă pentru a preveni păr sau scalp prejudiciu.

5. 8 forme diferite pot satisface nevoile dumneavoastra diferite.Potrivit pentru bărbați și femei sau copii; puteți crea o coafura elegant pentru părul tău în câteva secunde.

Caietul de sarcini:

Numele: 6-piesă de Păr Hoop

Material: metal

Lista De Ambalare:

Banda De Păr*6

  • Numărul De Model - metal hairband
  • Cantitatea - 6
  • Numărul de Bucăți - O Unitate
  • Dimensiune - 20/15/5
  • Origine - China Continentală
  • Material - Metal
  • Tip De Element - Clip De Păr
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare