Unghii Vopsea Acuarelă Solid Unghii Vopsea Acuarelă în condiții de Siguranță pentru Acasă pentru Unghii Amatori pentru Salon de Unghii

33.74lei 19.24lei

L
M
S
Sku: d147003

Unghii Vopsea Acuarelă Solid Unghii Vopsea Acuarelă în condiții de Siguranță pentru Acasă pentru Unghii Amatori pentru Salon de Unghii

Caracteristică: 1. Crea Marmură Model: Cu perle ca delicate de sclipici, se poate crea un magic efect de marmură pentru unghiile și de a face arta ta unghiilor plin de unic farmec artistic.

2. Ușor De Utilizat: Pur culoare acuarela este ușor de utilizat, aveți nevoie pentru a utiliza o perie de unghii, trebuie doar să adăugați un pic de apă pentru a dilua, puteți cu ușurință dip acuarelă și se aplică cu ușurință.

3. În condiții de siguranță Și Non-Toxice: vopsea Acuarelă este fabricat din eco-friendly și formule speciale, în condiții de siguranță, non toxic, non iritant miros, inofensiv pentru corpul uman.

4. Cadou minunat: Acest acuarelă set este cadoul perfect pentru prieteni, rude, nail art amatori și profesioniști unghii artiști.Există 6 culori pentru a satisface nevoile diferite.

5. Mai multe Aplicabilă Loc: Lumină greutate și dimensiuni mici, ușor de depozitat și de transportat, poate fi ușor de pus în geanta ta, perfectă pentru utilizarea acasă și salon de unghii.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Lemn Masiv De Unghii Vopsea Acuarelă

Stil: 6 Culori

Lista de pachete: 1 x Cutie de Unghii Vopsea Acuarelă

  • Nume De Brand - TMISHION
  • Origine - China Continentală
  • Numărul de Bucăți - COMBO
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare