2X Auto Cablu AUX Pentru Iphone Cablu Audio Cablu Aux De 3,5 Mm Audio Premium Pentru Iphone 13 Pro-8 Plus Casetofoane

30.58lei 22.64lei

L
M
S
Sku: d89836

[Premium Sound Quality]: De înaltă calitate, conectori asigura stabil de sunet și de a preveni pierderea de semnal și zgomot de interferență, care garantează mai puțin pierderea de semnal și zgomot de interferență și oferă muzică de transmisie și de cristal clar sunet de calitate.

[Lat compatibilitate]muzica cablu aux utilizează certificate chip și se asigură că mașina cablu aux suporta toate versiunile iOS (inclusiv 15.0 și 15.0.2).Vă puteți conecta cu ușurință iPhone-ul 13/13 Pro, 12/12 Pro, 11/11 Pro, XS/XR/X, 8 8Plus, 7/7Plus la radio auto, casti audio, stereo, difuzor Bluetooth.

[Durabile și Eco-friendly]: Masina cablu AUX pentru telefoane este făcut de 3.5 mm placat cu aur și material durabil, 5X flexibil și durabil, care asigură pierderi mici de transmisie a sunetului, reduce pierderea de semnal și zgomot.Anti-wrap și nu înnodate, moale și tensionate nu este ușor de a sparge, dar, de asemenea, antioxidant și rezistente la uzură.

[Plug and Play]: Nici un driver sau o sursă de alimentare externă, doar plug and play.Ușor pentru a conecta și de a folosi.Puteți conecta căști, boxe, casa sau masina audio direct.Vă puteți bucura de muzică de înaltă calitate oricând, oriunde.perfect pentru acasă și de călătorie.

Culoare:negru

Material:PVC+sârmă de Cupru

Dimensiune:14x10.1x1.6cm

Conținutul Pachetului:

2 x cablu auxiliar

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Certificare - NICI unul
  • Origine - China Continentală
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare